Meistä

Asiakkaidemme pyynnöstä, tarjoamme selkeää ja helposti hankittavaa IT:tä

Kauppamme tarkoitus on vähentää päänvaivaa yrityksissä miten IT:tä tulisi hankkia ja mitä asioita ottaa huomioon. Me haluamme että sinun on helppo hankkia oikeanlainen tuote oikeaan käyttötarkoitukseen. Valikoimassamme sinulla on tuotteista kolme vaihtoehtoa ja mikäli valikoimasta ei löydy juuri sellaista minkä haluat meidän on helppo haarukoida sinulle räätälöity Noja-laite. Mitä vain mielessäsi onkaan, ota yhteyttä me haluamme palvella sinua!

112,5h

Säästettyä työtuntia /kk

4680

Viikkoa lisää laitteiden käyttöikää

96,3%

Positiivinen asiakaskokemus

Kaupankäynti Nerd Fuel Oy:n kanssa

Helppo valinta

Haluamme että sinun on helppo valita oikea tuote, tuotteista on pääsääntöisesti kolme vaihtoehtoa. Valitse laite peruskäyttöön , keskiraskaaseen käyttöön tai teho käyttöön. Peruskäytön koneet ovat yleensä ruutininomaisesti tietokoneella toimistotöitä tekeville, keskiraskaassa sarjassa pyörii jo isommat excel tiedostot sekä pienimuotoinen kuvankäsittely ja tehotoimistokäyttöön me laskemme kuvankäsittelyn, yrityksen mainoksien rakentamisen, videoiden editoinnin, raskaiden laskentataulukoiden käsittelyn. Helppo haarukointi laitevalinnoille.

Toimitus kuuluu hintaan!

Toimitamme koneen valmiiksi asennettuna haluaamasi paikkaan Suomessa, toimituksessa käytämme valtakunnallista jakeluverkkoa mikä kuljettaa paketit perille aina Suomi neidon päälaesta kantapäähän.

Huippulaadukkaat tuotteet

Olemme valinneet tuotteisiimme vain murto-osan saatavilla olevista malleista ja vain parhaimmilta merkeiltä. Valintamme perustuu vuosien kokemukseen yhteistyöstä laitevalmistajien kanssa, sekä perinteiseen käyttökokemukseen. Meiltä ei ilman kunnollisia perusteluja löydy kaupasta viimeisimpiä uutuustuotteita vaan tuotevalinnat on tehty luotettavaksi havaittujen laitteiden mukaan. Uutuudet saat myös meidän kautta, mutta sitä ei välttämättä myydä NOJA-laitteena.