Asiakasreferenssit

kansallisteatteri

Nerd Fuel Oy toteutti verkonvalvonta- ja tietoturvaprojektin Suomen Kansallisteatterissa vuonna 2017.

"Projektin myötä meillä on selkeästi parempi ote organisaatiomme tietoturvaan ja tiedämme mitä meidän omassa verkossa tapahtuu. Tietoturva koostuu useista eri osa-alueista ja se kattaa esimerkiksi palomuuriratkaisut, verkon aktiivilaitteilla tapahtuvan tunnistautumisen, virusturvan ja verkonvalvonnan."

Lue koko Case klikkaamalla

hc_logo

"Holiday Club Resorts oli tilanteessa, jossa oma ammattitaito loppui kesken, ja apua tarvittiin nopealla aikataululla. Pienestä koostaan huolimatta kumppaniksi selvitystyötä tekemään valittiin Nerd Fuel Oy. Nerd Fuelin asiantuntijoiden osaaminen ja ammattimainen työote tekivät hyvin positiivisen vaikutuksen, voin suositella myös muille."

Kimmo Pelkonen, Group CIO, Holiday Club Resorts Oy

logokajon

"VMware ratkaisu mahdollistaa ympäristömme siirron uudelle raudalle helposti ja kustannustehokkaasti. Järkevästi mitoitettuun uuteen palvelinlaitteistoon saatiin asennettua kaikki virtualisoidut palvelimet jolloin vanhimmasta palvelimesta voitiin päästä irti, ja voimme nukkua yömme rauhassa. Säästimme tässä muutoksessa toisen palvelinraudan kustannuksen ja saimme tietoomme käytännön toimintamallin uuteen palvelinympäristöön siirtymisessä, mikäli tarve vaatii. Kiitos Nerd Fuelille ammattitaitoisesta suunnitelmasta ja toteutuksesta!"

Pekka Mutanen, www.kajon.fi