Case – Suomen Kansallisteatteri

CASE - Suomen Kansallisteatteri

Nerd Fuel Oy toteutti verkonvalvonta- ja tietoturvaprojektin Suomen Kansallisteatterissa vuonna 2017. Suomen Kansallisteatteri työllistää vakituisesti 170 työntekijää ja saman verran vierailevia työntekijöitä. Projektin tarkoituksena oli toteuttaa Kansallisteatterille ratkaisu, jonka avulla asiakas voi hallita oman organisaationsa kokonaistietoturvaa.

Suomen Kansallisteatteri on ollut hyvin vakuuttunut Nerd Fuel Oy:n osaamisesta: "Nerd Fuel on pienestä koostaan huolimatta kyvykäs toteuttamaan isojen organisaatioiden tarpeita. Nerd Fuel toteutti verkonvalvonta- ja tietoturvaprojektin avulla todella vaivattomasti ja siten, että se ei haitannut meidän toimintaa. Projektin myötä meillä on selkeästi parempi ote organisaatiomme tietoturvaan ja tiedämme mitä meidän omassa verkossa tapahtuu. Tietoturva koostuu useista eri osa-alueista ja se kattaa esimerkiksi palomuuriratkaisut, verkon aktiivilaitteilla tapahtuvan tunnistautumisen, virusturvan ja verkonvalvonnan. Tärkeää on myös se, että tieto on selkeästi ja helposti saatavilla sekä käyttöliittymät ja palvelut ovat muokattavissa ja laajennettavissa oman henkilökunnan toimesta. Kaikilla näillä osa-alueilla on Nerd Fuel osoittanut vankan ammattitaitonsa” toteaa Tommi Konttila, joka vastaa Suomen Kansallisteatterin ICT-tuesta.

Kansallisteatteri on vuonna 1872 perustettu vanhin suomenkielinen teatteri. Kansallisteatteri on taiteellinen teatteri, jonka ohjelmistossa nähdään tuoreinta kotimaista draamaa, kiinnostavimpia ulkomaisia näytelmiä ja parhaita klassikoita. Kansallisteatteri on yhtiömuodoltaan osakeyhtiö, jonka hallintoelimet ovat hallitus ja hallintoneuvosto.