Crowd Analytics

Crowd Analytics palvelulla tehokkuutta asiakasvirtojen hallintaan

Yritykset ja tapahtumien järjestäjät kohtaavat kokoajan haasteita ohikulkijoiden tai väkimäärien arvioinnissa myymälöissä ja tapahtumissa. Palvelullamme saat parhaan mahdollisen analyysin kävijämääristä oman myymäläsi tai tapahtuman ympärillä ja voit optimoida markkinointiasi korkean kävijämäärän kohdalla. Potentiaalisten asiakkaiden määrän arviointi tuottaa yleensä aina lisää kauppaa ja pystyt lisäksi vahvistamaan tilasi muutoksien toimivuuden tai parantamaan saatavuuttasi juuri oikeina aikoina. Palvelumme on turvallinen, helppo ja kustannustehokas. Kysy lisää nyt heti myynti@nerdfuel.fi

Tarkkaa tietoa

mittaamme viiden minuutin tarkkuudella kävijämäärän halutuilta päiviltä.

Raportointi

Monitorointi aika-väliltä kävijämäärät raportoidaan sinulle selkeästi luettavana tekstinä.

Crowd Analytics on

Helppo ottaa käyttöön

Asennamme kaiken valmiiksi, huolehdimme raportoinnin kaikki osa-alueet ja toimitamme sinulle selkeän ja helposti ymmärrettävän raportin haluamallasi tavalla.

Tietoturvallinen

Palveluumme ei rekisteröidä mitään kävijää yksilöivää tietoa mistä kyseisen henkilön voisi tunnistaa. Crowd Analyticsia ei tarvitse yhdistää tapahtuman / yrityksen sisäverkkoon, jolloin tietoturva riskiä ei ole.

Edullinen

Crowd Analytics palvelu voidaan toteuttaa täsmäiskuna tietylle aikavälille tai se voidaan toimittaa kokonaisratkaisuna jatkuvaan käyttöön. Hankintamallit ovat erittäin kustannustehokkaita ja raportoinnilla saat lisäpotkua markkinointiisi.

Tarkistetaan kuinka monta potentiaalista asiakasta on aivan vieressäsi!

Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeen kautta tai soita myyntipalveluumme 029 193 8890. Kartoitetaan yhdessä juuri teidän organisaatiolle sopivin Crowd Analytics ratkaisu.