Kyberkriisi – simulaatio

Kriisitilannetta harjoittelemalla varmistat osaamisen

Monesti tietosuojan sekä tieto- ja kyberturvan ohjeet ovat ajan tasalla ja henkilöstön koulutus on hyvin tai vähintään kohtuullisesti hoidettu yrityksissä. Harjoittelun merkitys on nykyään ymmärretty monessa yrityksessä. Harjoittelu on paras keino mitata henkilöstön ja sidosryhmien todellinen osaaminen. Harjoituksen avulla voidaan helposti löytää mahdollisia kehityskohteita tai puutteita esim. ohjeisiin, viestintään, tilannekuvaan, varahenkilöjärjestelyihin ja kriisijohtamiseen liittyen.

Todellisessa kyberkriisitilanteessa voidaan todeta olevan riskejä monelta näkökulmalta. Taloudelliset menetykset voivat tulla kysymykseen esim. järjestelmän hakkeroinnin, palvelunestohyökkäyksen tai kiristyshaittaohjelman takia. Merkittävä riski voi toteutua myös maineen menetyksen kautta. Näiden riskien pienentämiseksi kyberharjoitus on mainio apuväline.

Kyberharjoituskonseptimme on valmiiksi hiottu ratkaisu, mutta kyberharjoitus suunnitellaan ja räätälöidään aina yritykselle parhaiten sopivaksi. Harjoituksen haastavuus, laajuus ja todenmukaisuus on oltava juuri sopiva yrityksen kypsyystasoon nähden, jolloin siitä saada parhaat hyödyt irti. Meillä on monipuolinen osaaminen laajojenkin kyberturvaharjoituksen toteuttamiseksi.

Henkilökohtaista palvelua

Konsulttimme sitoutuu kokonaisvaltaisesti projektiisi ja yritykseesi. Opettelee ja ymmärtää yrityksesi liiketoiminnalliset tavoitteet ja toteuttaa ratkaisut hyödyttääkseen sinun yritystoimintaasi.

Koulutusta ja kokemusta

Asiantuntijamme toimii kouluttajana, toteuttajana, ja suunnittelijana tietoturva- ja tietosuoja-asioissa. Vahvuuksiin kuuluu maanläheinen lähestymistapa, tehokas työskentelymalli ja tehokkaat viimeistellyt prosessit projektien loppuun viemisessä.

×
Hei!
Miten voisimme auttaa sinua?