Veeamilla varmistat tiedon saatavuuden ja käytettävyyden ilman tiedon katoamisen riskiä

Yritykset kohtaavat koko ajan uusia vaatimuksia loppukäyttäjiltään. Käyttäjät tarvitsevat pääsyn dataan ja sovelluksiin 24/7 vuoden ympäri, heillä ei ole enää kärsivällisyyttä palveluiden katkoksille tai tietojen katoamiselle. Kaiken tämän lisäksi tiedon määrä itsessään kasvaa 30-50%:n exponentiaalista vuositahtia. Tietohallinnot kaikkialla viestittävät yrityksien tarpeesta kehittää palvelukatkoksien minimointia ja takuuta datan saatavuudelle.

VMWorld

valinnut useana vuonna peräkkäin maailman parhaimmaksi virtuaaliympäristöjen varmistusteknologiaksi

70%

Fortune 500 yrityksistä varmistaa toimintansa 24/7 365 päivänä vuodessa luottaen Veeam-teknologiaan.

Parhaimmat ominaisuudet

Viimeisintä teknologiaa

Huippunopea elpyminen: koko ympäristön palautus vain minuuteissa, lisäksi Objektitason palautukset, yksittäisen tiedoston, järjestelmän tai palvelimen palautus. Varmistettavan datan deduplikointi ja incrementaalinen versiointi.

Tietoturvallinen

Mahdollisuus paikalliseen ja/tai offsite-tietovarastoon, varmuuskopioinnit suoritetaan päivittäin automaattisesti ja tiedot salataan ja siirretään suojattujen tietoliikenneyhteyksien kautta.

Vaivaton ja helppo!

Veeam varmuuskopiointi rakennetaan juuri tarpeidenne mukaisesti. Voitte palauttaa varmistettuja tietoja suoraan paikallisesta tietovarastosta lennossa, ja varmistuskohteet voivat sijaita fyysisesti eri paikoissa. Veeamiin voidaan liittää uusia varmistuskohteita ilman rajoituksia ja saatte kaikelle keskitetyn hallinnan ja valvonnan sekä automaattihälytykset

Turvaa oma nahkasi pahimman varalta helposti Veeamilla!

Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeen kautta tai soita myyntipalveluumme 029 193 8890. Turvataan yhdessä yrityksesi arvokas pääoma! Kartoitetaan yhdessä juuri teidän organisaatiolle sopivin Veeam ratkaisu.