VMware konsultointi

Ota kaikki irti VMware teknologiasta, yrityksesi hyödyksi.

Älykäs teknologia ja prosessien kehittäminen auttavat yrityksenne kasvussa ja kehityksessä. Vmware konsulttimme auttaa teitä ja yritystänne ottamaan kaiken saatavilla olevan tehon irti hankituista laitteista. Konsulttimme ymmärtävät, että saadaksenne kaiken irti VMware ympäristöstänne suunnittelu ja toteutus vaatii kaiken kattavaa ymmärrystä ihmisten, prosessien ja teknologian yhteensopivuudesta. Nerd Fuelin Vmware arkkitehdit ottavat kaiken irti Vmware alustastanne ja tuovat sen suoraan sinun yrityksenne hyödyksi.

HYÖDY MEISTÄ

Luomme yrityksellesi etulyönti aseman hyödyntämällä VMwaren kaikki ominaisuudet käyttöösi.

KÄY EDELLÄ MUITA

Tämän päivän digitalisoituneessa maailmassa ei auta jäädä maahan makaamaan, me viemme yrityksesi kärkijoukkoihin.

Miksi valita Nerd Fuel VMware konsultointi?

Henkilökohtaista palvelua

Konsulttimme sitoutuu kokonaisvaltaisesti projektiisi ja yritykseesi. Opettelee ja ymmärtää yrityksesi liiketoiminnalliset tavoitteet ja toteuttaa VMware ratkaisut hyödyttääkseen yritystoimintaanne.

Koulutusta ja kokemusta

VMware huippuosaamisemme on yhdistelmä koulun penkkien kuluttamista kymmenien vuosien ajalta ja kymmenien vuosien kokemus palvelinsaliympäristöistä aina loppukäyttäjä skenaarioihin saakka.

VMware konsultointi ja projektit nopeasti ja luotettavasti

Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeen kautta tai soita myyntipalveluumme 029 193 8890. Kartoitetaan yhdessä juuri teidän organisaatiolle sopivin VMware ratkaisu.

hc_logo

Holiday Club Resorts oli tilanteessa, jossa oma ammattitaito loppui kesken, ja apua tarvittiin nopealla aikataululla. Pienestä koostaan huolimatta kumppaniksi selvitystyötä tekemään valittiin Nerd Fuel Oy. Nerd Fuelin asiantuntijoiden osaaminen ja ammattimainen työote tekivät hyvin positiivisen vaikutuksen, voin suositella myös muille.

Kimmo Pelkonen, Group CIO, Holiday Club Resorts Oy