Henkilöstö

Henkilöstö


Markku Arvekari

CTO, ratkaisu- ja palvelumyynti
029 193 9981
markku.arvekari@nerdfuel.fi
Profiili

Kuka olen?
Olen tekniikan taituri joka löytäa oikeita ratkaisuja liiketoiminnan tarpeisiin. Kokemusta on kertynyt IT-alalta se reilu 20 vuotta. Olen urani aikana hoitanut niin isoja konesaleja kuin pienten yritysten it ympäristöjä. Etsin koko ajan uusia teknologioita ja innovaatiota, mutta teen edelleen myös arjen perusasioita jotta kokemus ja osaaminen arjesta pysyy näpeissä.


Johanna Tiirikainen

Myynnin assistentti
029 193 9980
johanna.tiirikainen@nerdfuel.fi
Kuka olen?
Toimin Nerd Fuelissa myynnin assistenttina ja autan sekä tuen meidän poikia asiakaspalvelun ja asiakasyhteydenpidon lisäksi myyntiin ja laskutukseen liittyvissä prosesseissa.
Vuosien kokemus vähittäiskaupan maailmassa, useissa rooleissa aina myyjästä apulaismyymäläpäällikköön, ovat auttaneet minua kehittymään asiakaspalvelun saralla.


Ukko Happonen

Ratkaisu- ja palvelumyynti
029 193 9984
ukko.happonen@nerdfuel.fi
Profiili

Kuka olen?
Olen reipas ja vetreä savolaisnuorukainen, toimin Nerd Fuel Oy:ssä ratkaisumyyjänä ja tulkkina asiakkaiden/teknikoiden välissä. Olen koulutukseltani kauppatieteiden kandidaatti, ja siviilielämäni koostuu pitkälti musiikin parissa. Muusikon roolissa olen tottunut toimimaan erilaisten ihmisten kanssa, pitkäjänteisesti ja yhteistyö aina etusijalla. Myös IT-ratkaisujen parissa tarvitaan pitkäjänteistä ja asiakaslähtöistä näkemystä, siksi parhaat lopputulokset saadaan aina kuuntelemalla toisia (asiakasta) ja samasta köydestä vetäen.


Juhamatti Huusko

Liiketoiminnan kehityspäällikkö, KTM & YTM
0505370525
juhamatti.huusko@nerdfuel.fi
Profiili

Kuka olen?
Olen 36-vuotias myynnin ja markkinoinnin ammattilainen ja minulla on kokemusta niin myyntityöstä kuin myös myynnin johtamisesta. Toimin lisäksi omassa yrityksessäni yrittäjänä ja tässä roolissa kehitän eri aloilla toimivien yritysten liiketoimintaa. Työkokemusta IT-alalta on kertynyt yli 10 vuotta ja tänä aikana olen saanut palvella lukuisia yrityksiä IT-asioissa. Vahvuutenani pidän monipuolista liiketoimintaosaamista ja kiinnostusta ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa. Koulutukseltani olen kauppatieteiden ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Olen innokas opiskelija ja teen parhaillaan väitöskirjaa Itä-Suomen yliopistossa sekä opettajaopintoja JAMK:ssa. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi alle kouluikäistä lasta.


Kimmo Juntunen www.k71.fi

Tietosuoja- ja tietoturva-asiantuntija ulkopuolinen konsultti varattavissa myyntipalvelun kautta
029 193 9980
myynti@nerdfuel.fi


Tero Viitajylhä

Järjestelmäasiantuntija
029 193 9985
tero.viitajylha@nerdfuel.fi
Profiili

Kuka olen?
Toimin Nerd Fuel Oy:ssä ylläpitotehtävissä ja rakennan valituista komponenteista toimivia ja järkeviä tietotyökokonaisuuksia. Työn ohella haluan jatkokehittää itseäni opiskelemalla IT-alan tekniikan koukeroita lisää. Työn ulkopuolella keskityn kiireettömään ja hyvin askeettiseen elämään kolmen lapseni kanssa.

×
Hei!
Miten voisimme auttaa sinua?