IT-ylläpitoa kutsutaan meillä Noja Huolenpidoksi

Noja Huolenpito on vanha kunnon IT-ylläpitopalvelu höystettynä aimo annoksella automatisointia ja palvelualttiutta.

Palvelulla valvotaan laitteistojen, ohjelmistojen ja palveluiden toimintaa 24/7. Tarvittavat manuaaliset huoltotoimet tehdään asiakkaan normaalin työajan puitteissa arkena 08.00 – 17.00 välisenä aikana.

Palvelussa käytetään proaktiivista etävalvontaa, mikä ehkäisee ongelmien syntymistä ja vähentää käyttökatkoksia. Laitteistoille asetetaan hälytysrajat, joiden ylittyessä aloitetaan sovitut huoltotoimenpiteet. Kaikki laitteistotiedot kerätään asiakkaan omaan Noja-tietueeseen mistä koostetaan automaattiset raportit sovituin aikavälein.

Noja Huolenpitopalvelumme pähkinänkuoressa

Korjaamme ongelmia huomaamattomasti ja automaattisesti.

Meidät tavoittaa puhelimitse tai sähköpostitse aina kun ongelmia ilmenee.
Tulemme tarvittaessa paikalle korjaamaan ongelmat tai vaihtoehtoisesti otamme hetkessä etäyhteyden ongelmalliseen laitteeseen ja korjaamme ilmenneet ongelmat.

Automaattinen ylläpito on siitä merkittävä palvelu, että sillä säästetään huomattavasti aikaa tietokoneen huoltaessa itsensä kerran viikossa sen haittaamatta koneella työskentelyä. Automatiikkamme huomaamat ongelmat eivät koskaan hidasta konettanne, eikä myöskään työasemanne hidastu, vaan saatte kaiken tehon irti laitteistoistanne koko niiden elinkaaren ajan.

Varmista työaseman toimivuus tänään ja tästä eteenpäin

Voimme tarjota palvelumme kattamaan vaikka pelkästään yhden työaseman ympäristön, aina yhtä huolellisella toteutuksella.

Voimme ottaa myös useampia koneita ylläpitoon, ovat ne sitten toimistolla kiinteästi tai myyntimiehen matkassa mukana ympäri palloa. Meille riittää, kun kone saa nettiyhteyden ja ”ilmoittautuu” huolenpitomme piiriin. Voimme myös tulla toiseksi ylläpitäjätahoksi yritykseesi, voit jättää meille pelkästään työasemien ylläpidon. Me emme ole kateellisia kilpailijoillemme ja pystymme varmasti toimimaan yhteistyöhengessä minkä tahansa IT-alan toimijan kanssa.

Palauta puhti takaisin työasemaasi huoltopalvelullamme

Tietokone kaipaa vuosittain huoltoa, ja huoltamalla tietokoneen käyttöikä on pidempi sekä työskentely jatkuvasti sujuvaa.

Tulemme paikan päälle huoltamaan koneen tai voitte myös tuoda sen meille huollettavaksi. Huoltotoimenpiteemme ovat valikoituneet satojen ylläpitämiemme laitteiden huoltotarpeiden perusteella. Meiltä saatte aina parhaan mahdollisen huollon koneellenne järkevään hintaan.

Palvelemme pääkaupunkiseudun asiakkaita Malmin toimipisteellä tai paikan päällä asiakkaan tiloissa. Tulemme tarvittaessa noutamaan laitteen ja palautamme sen huollettuna takaisin.

Palvelinympäristön valvonta ja hallinta helposti meiltä

Voitte jättää palvelinympäristönne meidän valvontaamme ja me toimimme osana yrityksenne IT:tä ja raportoimme kaiken olennaisimman tiedon oikea-aikaisesti.

Toteutamme kokonaisuuksien ylläpidon lisäksi ylläpitoa osa-alueittain. Valvomme ja monitoroimme asiakkaamme virtuaalipalvelimia ja tarjoamme oman työkalumme eli Noja-alustapalvelun asiakkaamme käyttöön, jolloin käytössä ovat kaikki automatisointikirjastomme, jotka päivittyvät kerran vuorokaudessa.

Noja Huolenpito palvelee yritystäsi tarvittaessa joka päivä

Tukemme päivystää maanantaista – perjantaihin 8.00 – 17.00 välisenä aikana

Tukeen on mahdollisuus ottaa yhteyttä myös suoraan verkkosivujemme kautta.
Helpdesk-palvelumme vastaa puhelimitse tukipyyntöihin ja auttaa hetkessä eroon kulloisestakin ongelmasta.

Allekirjoittamalla Noja Huolenpitopalvelu sopimuksen kanssamme saatte käyttöönne yrityksellenne sopivan vasteaika lupauksen, yksinomaan sopimusasiakkaille määritetyn puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja mikä tärkeintä, varmuuden siitä, että kun ongelma ilmenee, on siihen korjaaja lähellä ja nopeasti saatavilla.

Anna meidän pitää huolta – Noja Huolenpito

Ota meihin yhteyttä!

Viestini koskee

Kiireellisissä tapauksissa

ota yhteys tukeen:

Tuki:

029 193 9982
tuki(at)nerdfuel.fi

 

Ota meihin yhteyttä!

Viestini koskee

Kiireellisissä tapauksissa

ota yhteys tukeen:

Tuki:

029 193 9982
tuki(at)nerdfuel.fi