NOJA-palvelualusta

NOJA-palvelualusta

NOJA-palvelualusta on työkalu yrityksesi IT-ympäristön ylläpitoon. Työkalu pohjautuu järkevähintaiseen, hyväksi havaittuun valvonta- ja automatisointiohjelmistoon. Ohjelmiston lisäksi saat käyttöösi automatiikan ja valmiit huoltotoimenpiteet mitä on kehitetty useamman vuosikymmenen kokemuksella. Ensimmäinen oma IT-hallintatyökalusi millä oikeasti vähennät työkuormaa.

Noja-Palvelualusta

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden kokeilla Noja-palvelualustaa 2 viikon ajan maksutta ja täysin ilman jatkositoumuksia.

Testijakso sisältää täyden Noja-palvelualustan, mukaanlukien valvonta, raportointi, automaattiset huollot ja päivitykset. Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Tilaa maksuton kokeilu!

Nimi (pakollinen)

Haluan kokeilla Noja-palvelualustaa 2 viikkoa maksutta

Kaikki tieto samassa paikassa

Palveluun liittämäsi laitteet dokumentoidaan ja inventoidaan Asiakaskohtaiseen Noja tietueeseen automaattisesti. Kirjautumalla webkäyttöliittymään saat kaiken tiedon käyttöösi reaaliajassa.

 

IT-Ympäristö on hallussasi

NOJA-alustapalvelulla valvot laitteistojen, ohjelmistojen ja palveluiden toimintaa 24/7. NOJA-palvelualusta mahdollistaa sinulle pro-aktiivisen etävalvonnan, millä voit ehkäistä ongelmien syntymistä, vähentää käyttökatkoksia IT-ympäristössä ja luot tehokkuuden kautta huomattavia säästöjä.

 

Taustatukena automatisoinnin jatkuva kehittäminen

Työrutiinien ja perusongelmien automatisointia tehdään kokoajan järjestelmän taustalla, me huolehdimme vanhojen ja uusien ongelmien ratkaisuista tekemällä toistuville järjestelmäongelmille automatisointi skriptejä. Sinä päätät haluatko käyttää toteuttamiamme skriptejä. Kauttamme saat myös ammattilaisen ratkaisemaan oman ympäristösi toistuvat ongelmat, minkä jälkeen NOJA -palvelualustan automatiikka hoitaa ongelman jatkossa automaattisesti.

Maksat vain käytöstä

Alustapalveluun voit liittää haluamasi määrän valvottavia kohteita ja maksat kuukausittain vain siitä määrästä minkä olet valvontaan laittanut. Meidän ei tarvitse sitoa sinua vuosiksi kiinni meihin vaikeilla sopimuksilla, vaan sinä itse tulet huomaamaan että tuote ja palvelu on yksinkertaisesti parasta mitä saa ja haluat olla asiakkaanamme vuosia!

Noja-alustapalvelu

 • Hallitse IT-ympäristöäsi mobiililaitteen kautta
 • Yleisnäkymä dashboard järjestelmäsi toimintaan ryhmiteltynä.
 • Ympäristösi valvonta- ja automatisointi 24/7/365
 • Reaaliaikainen raportointi milloin tahansa, myös ajastetut raportit.
 • Kymmeniä erilaisia raporttipohjia
 • Innovatiivinen järjestelmäryhmittely, voit ryhmittää mitä vain miten vain!
 • Hälytykset kolmelta eri tasolta, huomio, varoitus ja kriittinen.
 • Ajastetut huoltotoimenpiteet
 • Windows käyttöjärjestelmän ja tunnetuimpien 3. osapuolen ohjelmistojen automaattiset päivitykset
 • Ohjelmisto- ja laiteinventaarion
 • Arkisin päivystävän tukipalvelun, tukipalvelutyö veloitetaan erikseen toteutuneen mukaan.

Noja-alustapalvelu konseptissa sinun ei tarvitse osata automatisointia, me hoidetaan se sinun puolestasi. Ensimmäinen automatisointi- ja valvontajärjestelmä missä ei rahat mene hukkaan.

×
Hei!
Miten voisimme auttaa sinua?