Palomuuripalvelu

Suojaa yrityksesi verkkoympäristö helpolla palomuuripalvelullamme

Yrityksen palomuurin käyttöönotto ei ole koskaan ollut näin helppoa ja kustannustehokasta. RAGEWALL toimitetaan teille valmiiksi konfiguroituna yrityksenne tarpeisiin: palveluun luodaan yrityksenne henkilöstön tarvitsemat VPN-yhteydet, yrityksen tietosuojapolitiikan mukaiset suojausmääritykset sekä varmistuskäytännöt, kun toissijainen järjestelmä otetaan käyttöön (Fail-over) teidän tarvitsee ainoastaan kytkeä tietoturvalaitteisto kiinni internetliittymään ja jatkaa toimistotyötä entistä paremmin suojattuna, tämänkin voimme tehdä puolestanne.

Teknisissä muutoksissa tai mahdollisissa ongelmatilanteissa tukipalvelumme vastaa ripeästi, eikä tarvittavia muutoksia tai ongelmatilanteiden ratkaisua tarvitse jäädä odottamaan kohtuuttomiksi ajoiksi.

ragewall

Poiketen muista markkinoilla olevista palomuureista ja -palveluista, asiakkaanamme ette joudu tekemään laitteistoinvestointeja tai hankkimaan suojausominaisuuksia varten erillisiä lisenssejä: RAGEWALL-tietoturvapalvelussa kaikki ominaisuudet sisältyvät yhteen kuukausimaksuun. RAGEWALL-palomuuripalvelun voitte ottaa koekäyttöön ilmaiseksi 30 vrk:n ajaksi, jonka jälkeen sitoudutte palveluun vain 3 kk kerrallaan.

Palomuuripalveluun sisältyy:

  • Rajaton määrä VPN yhteyksiä
  • Aina ajantasainen suojaus verkkouhkia vastaan
  • Tämän päivän viimeisimmät suojaus ominaisuudet
  • QoS, IDPS, Webfilter, IPSec, 2-factor authentication, yms…