Palvelimet

Sertifioidulla osaamisella juuri oikea palvelin oikeaan paikkaan

Palvelinympäristön laitteet ovat aina kriittisiä yritykselle, sertifioudut ratkaisumyyjämme pystyvät kertomaan sinulle järkevimmän palvelinratkaisun. Oli kyseessä sitten kompakti tornipalvelin tai räkkiin asennettava iso levyjärjestelmä. Otamme huomioon yrityksesi toimialan erityisvaatimukset sekä tarjoamme halutessasi myös tuki ja huolenpitopalvelumme ylläpitämään palvelin ympäristöösi puolestasi.

Mitoitamme oikeankokoiset DELL ja FUJITSU

  • Palvelimet
  • Levyjärjestelmät
portfolio_06

Nerd Fuel Oy

Nerd Fuel perustettiin vuonna 2012 palvelemaan asiakkaita kaikissa päivittäisissä tietoteknisissä ongelmissa. Alkuaikana keskityimme asiakkaiden työasemien ja palvelimien rutiiniylläpitoihin sekä mahdollisiin ICT-ympäristöä heikentäviin puutteisiin. Tämän mukana toimintamme laajeni laitteistojen ja tarvikkeiden pienimuotoiseen myymiseen. Nerd Fuelin lähtökohtana palveluiden toteuttamisessa on aina ollut luotettavien ratkaisujen lisäksi koulutetut ja pätevät henkilöt ratkaisujen takana.
Lisäksi olemme aina etsineet verkostoomme toimintaamme tukevia yrityskumppaneita, joiden avulla saamme täytettyä asiakkaan tarpeen loppuun saakka.