Palvelinylläpito

Palvelin ympäristön valvonnan ja hallinnan voit helposti ulkoistaa meille

Voitte jättää palvelinympäristönne meidän valvontaamme ja me toimimme osana yrityksenne IT:tä ja raportoimme kaiken olennaisimman tiedon oikea aikaisesti asiakkaallemme.

Toteutamme kokonaisuuksien ylläpidon lisäksi ylläpitoa osa-alueittain. Valvomme ja monitoroimme asiakkaamme virtuaalipalvelimia ja tarjoamme oman työkalumme eli Noja-alustapalvelun asiakkaamme käyttöön, jolloin käytössä ovat kaikki automatisointi kirjastomme, jotka päivittyvät kerran vuorokaudessa.

Nerdfuel_banneri_yleinen3_1920x400px

Noja Huolenpitopavelumme pähkinän kuoressa

Korjaamme ongelmia huomaamattomasti automaattisesti ja meidät tavoittaa puhelimitse tai sähköpostitse aina kun ongelmia ilmenee. Tulemme tarvittaessa paikalle korjaamaan ongelmat tai vaihtoehtoisesti otamme hetkessä etäyhteyden ongelmalliseen laitteeseen ja korjaamme ilmenneet ongelmat.

Automaattinen ylläpito on siitä merkittävä palvelu, että sillä säästetään huomattavasti aikaa tietokoneen huoltaessa itsensä kerran viikossa sen haittaamatta koneella työskentelyä. Automatiikkamme huomaamat ongelmat eivät koskaan hidasta konettanne, eikä myöskään työasemanne hidastu, vaan saatte kaiken tehon irti laitteistoistanne koko niiden elinkaaren ajan.

slide_heitto