Palvelinylläpito

Palvelin ympäristön valvonnan ja hallinnan voit helposti ulkoistaa meille

Voit jättää palvelinympäristösi meidän valvovan silmän alle, me toimimme osana yrityksesi IT:tä ja raportoimme kaiken olennaisimman tiedon oikea aikaisesti asiakkaallemme.

Toteutamme kokonaisuuksien ylläpidon lisäksi osa-alueittain ylläpitoa. Valvomme ja monitoroimme asiakkaan virtuaalipalvelimia ja tarjoamme oman työkalumme eli Noja-alustapalvelun asiakkaan käyttöön, jolloin käytössä on kaikki automatisointi kirjastomme mikä päivittyy joka päivä.

Nerdfuel_banneri_yleinen3_1920x400px

Noja Huolenpitopavelumme pähkinän kuoressa

Korjaamme ongelmia sinun huomaamatta automaattisesti, vastaamme sinulle puhelimitse ja sähköpostitse silloin kun ongelmia putkahtaa esiin. Tulemme paikalle korjaamaan ongelmat tai vaihtoehtoisesti otamme hetkessä etäyhteyden ongelmalliseen laitteeseen ja pyyhimme ongelmat pois.

Automaattinen ylläpito on siitä vinha juttu että sillä säästetään aikaa todella merkittävästi, tietokone huoltaa itsensä kerran viikossa samalla kun teet töitäsi. Automatiikkamme huomaamat ongelmat eivät koskaan jarruta sinun tekemistäsi koneella, eikä työasemasi ala hyytymään vaan saat kaiken tehon irti laitteistoista koko elinkaaren ajan.

slide_heitto