Tietokoneet

Sopivilla työkaluilla varmistat hyvän työtehokkuuden

Oikeanlaisilla työkaluilla tietotyöstä tulee tehokasta sekä mukavaa. Meidän avulla yrityksesi voi helposti vaikuttaa suoraan tulokseen että työhyvinvointiin. Autamme aina asiakkaitamme valitsemaan fiksuimman työasemaratkaisun käyttäjän mukaan. Aina kallein ei ole se paras vaihtoehto, toki meiltä saat myös sen kalleimmankin mikäli se on juuri se oikea sinun käyttöösi.

Nerdfuel_banneri_yleinen3_1920x400px

Valitse haluamasi tietokonevalmistaja

Toimitamme Dell, Fujitsu, HP, Asus, tuotemerkeiltä

  • Pöytäkoneet
  • Kannettavat
  • Tabletit
  • Hybridilaitteet

Saat valitsemasi tuotteet fiksulla hinnalla suoraan toimistoosi toimitettuna ja tarvittaessa valmiiksi asrnnettuna

Noja-alustapalvelu Nerd Fuel Oy

Nerd Fuel Oy

Nerd Fuel perustettiin vuonna 2012 palvelemaan asiakkaita kaikissa päivittäisissä tietoteknisissä ongelmissa. Alkuaikana keskityimme asiakkaiden työasemien ja palvelimien rutiiniylläpitoihin sekä mahdollisiin ICT-ympäristöä heikentäviin puutteisiin. Tämän mukana toimintamme laajeni laitteistojen ja tarvikkeiden pienimuotoiseen myymiseen. Nerd Fuelin lähtökohtana palveluiden toteuttamisessa on aina ollut luotettavien ratkaisujen lisäksi koulutetut ja pätevät henkilöt ratkaisujen takana.
Lisäksi olemme aina etsineet verkostoomme toimintaamme tukevia yrityskumppaneita, joiden avulla saamme täytettyä asiakkaan tarpeen loppuun saakka.