Työasema ylläpito

Varmista työaseman toimivuus tänään ja tästä eteenpäin

Voimme tarjota palvelumme kattamaan vaikka pelkästään yhden työaseman ympäristön, aina yhtä huolellisella toteutuksella. Voimme ottaa myös useampia koneita ylläpitöön on ne sitten toimistolla kiinteästi tai myyntimiehen matkassa mukana ympäri palloa. Meille riittää kun kone saa nettiyhteyden ja ”ilmoittautuu” huolenpitomme piiriin. Voimme myös tulla toiseksi ylläpitäjätahoksi yritykseesi, voit jättää meille pelkästään työasemien ylläpidon. Me emme ole kateellisia kilpailijoillemme ja pystymme varmasti toimimaan yhteistyöhengessä minkä tahansa IT-alan toimijan kanssa.

Nerdfuel_banneri_yleinen3_1920x400px

Noja Huolenpitopavelumme pähkinän kuoressa

Korjaamme ongelmia huomaamattomasti automaattisesti ja meidät tavoittaa puhelimitse tai sähköpostitse aina kun ongelmia ilmenee. Tulemme tarvittaessa paikalle korjaamaan ongelmat tai vaihtoehtoisesti otamme hetkessä etäyhteyden ongelmalliseen laitteeseen ja korjaamme ilmenneet ongelmat.

Automaattinen ylläpito on siitä merkittävä palvelu, että sillä säästetään huomattavasti aikaa tietokoneen huoltaessa itsensä kerran viikossa sen haittaamatta koneella työskentelyä. Automatiikkamme huomaamat ongelmat eivät koskaan hidasta konettanne, eikä myöskään työasemanne hidastu, vaan saatte kaiken tehon irti laitteistoistanne koko niiden elinkaaren ajan.

slide_heitto