Työasema ylläpito

Varmista työaseman toimivuus tänään ja tästä eteenpäin

Voimme tarjota palvelumme kattamaan vaikka pelkästään yhden työaseman ympäristön, aina yhtä huolellisella toteutuksella. Voimme ottaa myös useampia koneita ylläpitöön on ne sitten toimistolla kiinteästi tai myyntimiehen matkassa mukana ympäri palloa. Meille riittää kun kone saa nettiyhteyden ja ”ilmoittautuu” huolenpitomme piiriin. Voimme myös tulla toiseksi ylläpitäjätahoksi yritykseesi, voit jättää meille pelkästään työasemien ylläpidon. Me emme ole kateellisia kilpailijoillemme ja pystymme varmasti toimimaan yhteistyöhengessä minkä tahansa IT-alan toimijan kanssa.

Nerdfuel_banneri_yleinen3_1920x400px

Noja Huolenpitopavelumme pähkinän kuoressa

Korjaamme ongelmia sinun huomaamatta automaattisesti, vastaamme sinulle puhelimitse ja sähköpostitse silloin kun ongelmia putkahtaa esiin. Tulemme paikalle korjaamaan ongelmat tai vaihtoehtoisesti otamme hetkessä etäyhteyden ongelmalliseen laitteeseen ja pyyhimme ongelmat pois.

Automaattinen ylläpito on siitä vinha juttu että sillä säästetään aikaa todella merkittävästi, tietokone huoltaa itsensä kerran viikossa samalla kun teet töitäsi. Automatiikkamme huomaamat ongelmat eivät koskaan jarruta sinun tekemistäsi koneella, eikä työasemasi ala hyytymään vaan saat kaiken tehon irti laitteistoista koko elinkaaren ajan.

slide_heitto