kotisivut, webhotellit ja domainit

Kaikki kotisivuihin liittyvät palvelut saat saman katon alta

Palvelinsalimme palvelee myös yrityksen nettisivujen luotettavana webhotellialustana. Hankkimalle meiltä kotisivutilan saat käyttöösi PLESK hallinta-alustan millä vaikutat itse kotisivn perustoimintoihin juuri silloin kun tarvitsee.Hallintapaneelissa voit määrittää varmuuskopioinnit, tehdä muutoksia DNS tietoihin, lisätä sub-domaineja ja paljon muuta. Mikäli kaikki tämä kuulostaa sinusta liian hankalalta ja haluat nettisivusi vain luotettavalle taholle huolehdittavaksi, niin olet siltikin oikeassa paikassa. Toteutamme webhotelli ja domain palvelut myös avaimet-käteen palveluna.

Nimipalvelut DNS - domainparkki

Hankkiessasi verkkotunnuksen jo olemassa olevalle sivustolle tai varaat ihan uuden verkkotunnuksen odottamaan  käyttöä, tarvitset verkkotunnuksen lisäksi DNS/nimipalveluiden hallinnan. Ilman nimipalvelimia verkkotunnusta ei voida varata, webhotelli palveluumme kuuluu aina nimipalvelut. DNS-palvelu (Domain Name Service) on välttämätön ominaisuus domain ja webhotelli käytössä. Nerd Fuelin domain hallintapaneelilla voit hallita halutessasi myös itsenäisesti verkkotunnuksen nimipalveluja tai voit jättää meidän huolehdittavaksi. Myöhempää käyttöä varten varattu domain voidaan liittää meidän nimipalvelimiin ja maksat pienen summan vuodessa domainparkki palvelusta.

Verkkotunnus eli domain eli www-osoite

Nerd Fuel Oy on Viestintäviraston valtuuttama .fi verkkotunnusten välittäjä, kauttamme asiakas voi varata itselleen Suomalaisen internetosoitteen, tarjoamme vaihtoehtoina myös .com, .net ja .org osoitteita. Domainin eli verkkotunnuksen hakeminen ei kestä muutamia minuutteja kauempaa, otat vain yhteyttä ja me hoidamme sinulle loput.

valtuutettu_fi_valittaja
Noja-laite Nerd Fuel Oy

Kotisivujen siirtäminen

Kotisivujen siirto toteutetaan tarvittaessa meidän teknikoidemme toimesta. Poikkeuksetta, me emme käytä yhtään hienoa automatisoivaa järjestelmää vaan huolehdimme omalla ammattitaidollamme sinun kotisivujen toimivuudesta kuin omista sivuistamme ennen siirtoa, siirron aikana ja siirron jälkeen.