kotisivut, webhotellit ja domainit

Kaikki kotisivuihin liittyvät palvelut saat saman katon alta

Palvelinsalimme palvelee myös yrityksen nettisivujen luotettavana webhotellialustana. Hankkimalla meiltä kotisivutilan, saatte käyttöönne PLESK hallinta-alustan, jolla vaikutatte itse kotisivun perustoimintoihin juuri silloin kun tarvitsee. Hallintapaneelissa voitte määrittää varmuuskopioinnit, tehdä muutoksia DNS tietoihin, lisätä sub- domaineja ja paljon muuta. Mikäli kaikki tämä kuulostaa liian hankalalta ja haluatte nettisivunne vain luotettavalle taholle huolehdittavaksi, niin olette oikeassa paikassa. Toteutamme webhotelli ja domain palvelut myös avaimet-käteen palveluna.

Nimipalvelut DNS - domainparkki

Hankkiessanne verkkotunnuksen jo olemassa olevalle sivustolle tai varatessanne uuden verkkotunnuksen odottamaan käyttöä, tarvitsette verkkotunnuksen lisäksi DNS/nimipalveluiden hallinnan. Ilman nimipalvelimia verkkotunnusta ei voida varata, webhotelli palveluumme kuuluu aina nimipalvelut. DNS-palvelu (Domain Name Service) on välttämätön ominaisuus domain ja webhotelli käytössä. Nerd Fuelin domain hallintapaneelilla voitte hallita halutessanne myös itsenäisesti verkkotunnuksen nimipalveluja tai voitte jättää asian meidän huolehdittavaksi. Myöhempää käyttöä varten varattu domain voidaan liittää nimipalvelimiimme ja maksatte pienen summan vuodessa domainparkki palvelusta.

Verkkotunnus eli domain eli www-osoite

Nerd Fuel Oy on Viestintäviraston valtuuttama .fi verkkotunnusten välittäjä, kauttamme asiakas voi varata itselleen Suomalaisen internetosoitteen, tarjoamme vaihtoehtoina myös .com, .net ja .org osoitteita. Domainin eli verkkotunnuksen hakeminen ei kestä kuin muutamia minuutteja, otatte vain meihin yhteyttä ja me hoidamme loput.

valtuutettu_fi_valittaja
Noja-laite Nerd Fuel Oy

Kotisivujen siirtäminen

Kotisivujen siirto toteutetaan tarvittaessa teknikoidemme toimesta. Poikkeuksetta, me emme käytä yhtään hienoa automatisoivaa järjestelmää vaan huolehdimme omalla ammattitaidollamme kotisivujenne toimivuudesta ennen siirtoa, siirron aikana ja siirron jälkeen.