Kaikki kotisivuihin liittyvät palvelut saat saman katon alta

Palvelinsalimme palvelee myös yrityksen nettisivujen luotettavana webhotellialustana. Hankkimalla meiltä kotisivutilan, saatte käyttöönne PLESK hallinta-alustan, jolla vaikutatte itse kotisivun perustoimintoihin juuri silloin kun tarvitsee.
Hallintapaneelissa voitte määrittää varmuuskopioinnit, tehdä muutoksia DNS-tietoihin, lisätä sub-domaineja ja paljon muuta.
Mikäli kaikki tämä kuulostaa liian hankalalta ja haluatte nettisivunne vain luotettavalle taholle huolehdittavaksi, niin olette oikeassa paikassa. oteutamme webhotelli- ja domain-palvelut myös avaimet käteen -palveluna.

Nimipalvelut DNS - domainparkki

Hankkiessanne verkkotunnuksen jo olemassa olevalle sivustolle tai varatessanne uuden verkkotunnuksen odottamaan käyttöä, tarvitsette verkkotunnuksen lisäksi DNS/nimipalveluiden hallinnan. Ilman nimipalvelimia verkkotunnusta ei voida varata. Webhotelli-palveluumme kuuluu aina nimipalvelut. DNS-palvelu (Domain Name Service) on välttämätön ominaisuus domain- ja webhotellikäytössä.

Nerd Fuelin domain-hallintapaneelilla voitte hallita halutessanne myös itsenäisesti verkkotunnuksen nimipalveluja tai voitte jättää asian meidän huolehdittavaksi. Myöhempää käyttöä varten varattu domain voidaan liittää nimipalvelimiimme ja maksatte pienen summan vuodessa domainparkki-palvelusta.

Verkkotunnus eli domain eli www-osoite

Nerd Fuel Oy on Viestintäviraston valtuuttama .fi -verkkotunnusten välittäjä. Kauttamme asiakas
voi varata itselleen suomalaisen internetosoitteen.
Tarjoamme vaihtoehtoina myös .com, .net ja .org osoitteita.

Domainin eli verkkotunnuksen hakeminen ei kestä kuin muutamia minuutteja, otatte vain meihin yhteyttä ja me hoidamme loput.

Kotisivujen siirtäminen

Kotisivujen siirto toteutetaan tarvittaessa teknikoidemme toimesta. Me emme poikkeuksetta käytä automatisoivia järjestelmiä, vaan huolehdimme omalla ammattitaidollamme kotisivujenne toimivuudesta ennen
siirtoa, siirron aikana ja sen jälkeen.

Kaikki kotisivuihin meiltä

Ota meihin yhteyttä!

Viestini koskee

Kiireellisissä tapauksissa

ota yhteys tukeen:

Tuki:

029 193 9982
tuki(at)nerdfuel.fi

 

Ota meihin yhteyttä!

Viestini koskee

Kiireellisissä tapauksissa

ota yhteys tukeen:

Tuki:

029 193 9982
tuki(at)nerdfuel.fi