We make IT Easy

Palveluidemme johtoajatus on tehdä asiakkaidemme tietotekniikan käytöstä ja hallinnoinnista niin helppoa, että se ei haittaa tai hidasta asiakkaamme omien töiden tekemistä.

Mielestämme ulkoistetun palveluntuottajan tulee kyetä raportoimaan asiakasyritykselle kokonaisvaltaisesti ICT-ympäristön nykytilasta reaaliajassa ja kyetä arvioimaan, kartoittamaan ja toteuttamaan elinkaari seuraavaksi kolmeksi vuodeksi sekä kyetä mahdollistamaan elinkaari järkevillä kustannuksilla. Laitteiden ja ohjelmistojen toimivuuden seurannan tulee koskea kaikkia tasoja peruskäyttäjistä ja ohjelmistoista lähtien.

Tehosta työtä,
älä hukkaa resursseja

Vaivatonta ylläpitoa

Tehokkuuden hakemisen ja säästökuurien aikana ei pidä karsia oman toiminnan peruspilareista, työntekijöiden hyvinvoinnista tai käyttää resursseja väärin.

IT-laitteisto ja toiminnot ovat mielestämme helpoin ja yksinkertaisin paikka luoda aikaan tehokkuutta ja säästöjä. Perushuoltotoimenpiteet ja asiakaskohtaiset rutiinit pitää pystyä hoitamaan automaatiolla eikä siihen pidä käyttää tarpeettomia henkilötunteja.

Laitteistovalintojen tulee tukea käyttäjien päivittäisiä tarpeita. Tarvetta on helppo tehostaa esimerkiksi optimoimalla käyttöä, eli vaihtamalla työasemia käyttäjältä toiselle tarpeen mukaan.

Toiminta-ajatuksemme Nerd Fuelissa perustuu siis yksinkertaisesti tehokkuuden lisäämiseen ja sitä kautta säästöjen saavuttamiseen sekä kestävän kehityksen elinkaareen.

Nerd Fuel Oy

Nerd Fuel perustettiin vuonna 2012 palvelemaan asiakkaita kaikissa päivittäisissä tietoteknisissä ongelmissa. Alkuaikana keskityimme asiakkaiden työasemien ja palvelimien rutiiniylläpitoihin sekä mahdollisiin ICT-ympäristöä heikentäviin puutteisiin. Tämän mukana toimintamme laajeni laitteistojen ja tarvikkeiden pienimuotoiseen myymiseen. Nerd Fuelin lähtökohtana palveluiden toteuttamisessa on aina ollut luotettavien ratkaisujen lisäksi koulutetut ja pätevät henkilöt ratkaisujen takana.
Lisäksi olemme aina etsineet verkostoomme toimintaamme tukevia yrityskumppaneita, joiden avulla saamme täytettyä asiakkaan tarpeen loppuun saakka

Ota meihin yhteyttä

Puhelin & sähköposti

Myynti:

E-mail: myynti(at)nerdfuel.fi

Tuki:

E-mail: tuki(at)nerdfuel.fi
Tukipalvelu: 029 193 9982

Toimipaikat

Pääkaupunkiseutu:

Nerd Fuel Oy
Malminkaari 13 A, 3. kerros
00700 Helsinki

Y-tunnus:

2457778-7

Laskutustiedot

Verkkolaskut:

Verkkolaskuosoite: 003724577787
Välittäjän tunnus: 003723609900
Operaattori: Pagero

Sähköpostilaskut:

003724577787(at)xbs-salo.com

Asiakasreferenssit

Kansallisteatteri

Nerd Fuel Oy toteutti verkonvalvonta- ja tietoturvaprojektin Suomen Kansallisteatterissa vuonna 2017.

“Projektin myötä meillä on selkeästi parempi ote organisaatiomme tietoturvaan ja tiedämme mitä meidän omassa verkossa tapahtuu. Tietoturva koostuu useista eri osa-alueista ja se kattaa esimerkiksi palomuuriratkaisut, verkon aktiivilaitteilla tapahtuvan tunnistautumisen, virusturvan ja verkonvalvonnan.”

Holiday Club Resorts Oy

“Holiday Club Resorts oli tilanteessa, jossa oma ammattitaito loppui kesken, ja apua tarvittiin nopealla aikataululla. Pienestä koostaan huolimatta kumppaniksi selvitystyötä tekemään valittiin Nerd Fuel Oy. Nerd Fuelin asiantuntijoiden osaaminen ja ammattimainen työote tekivät hyvin positiivisen vaikutuksen, voin suositella myös muille.”

Kimmo Pelkonen, Group CIO, Holiday Club Resorts Oy

Ota meihin yhteyttä!

Viestini koskee

Kiireellisissä tapauksissa

ota yhteys tukeen:

Tuki:

029 193 9982
tuki(at)nerdfuel.fi

 

Ota meihin yhteyttä!

Viestini koskee

Kiireellisissä tapauksissa

ota yhteys tukeen:

Tuki:

029 193 9982
tuki(at)nerdfuel.fi